Спеціальна школа в смт Мізоч
Рівненської обласної ради

У Мізоцькій школі-інтернаті відбувся концерт з нагоди Дня вчителя

Глядачі задоволені святомТворчий осередок дійства - 10 клас з вихователямиУчні привітали директора Оксану Василівну Киричук Педагогів вітають найменші дітки нашої  школиТанцювальний колектив педагогів"Ти ж мене підманула" - жартівлива пісня про те, що учитель працює щосекундиУчні 10-го класу дякують за увагу

Початок жовтня вітає всіх педагогів із їхнім професійним святом. Цей місяць завжди простеляє дорогу до школи колишнім учителям Мізоцької школи-інтернату.  Вони з цікавістю зазирають у двері шкільного клубу і горять у них очі передчуттям свята, привітань і величезної уваги.

 - Кожного року я бачу на очах у вас сльози, дорогі наші педагоги! - промовляє вітання директор Оксана Василівна Киричук. - Ми дуже раді вас бачити. Адже коридорами нашої школи пройшли ваші життя і ви тут завжди бажані гості.

І справді, дивлячись під час свята на колишніх вчителів і вихователів, стає зрозуміло, що в їхніх душах співзвучно із мелодією лунко відбивають такт спогади. В них -  усмішки вихованців, дружні обличчя колег, шалений процес підготовки до свят і задоволення від нескінченного спілкування.

Ось і тепер видно надзвичайну зацікавленість тим, що відбувається на сцені.

Свято вдалося на славу: динамічне, цікаве, гумористичне й веселе. Учні нагородили керівництво школи медалями та щирими словами подяки, а директор натомість відзначила роботу вчителів, вихователів і логопедів. Незвичайний танок педагогів і кумедні віршики малюків, душевні пісні вихованців, артистична вистава про нелегке вчительське життя і жартівлива пісенька про вчительську роботу - усе це залишило свої враження на обличчях гостей, які променилися задоволенням від побаченого.

Завершальним акордом свята стала презентація виставки декоративно-прикладного мистецтва, авторами якої стали педагоги школи. Вона засвідчила, що творчі люди можуть бути творчими у всьому одночасно. Їхня креативність виливається різними струменями - від виховання дітей до вишивання картин, сорочок і в' язання одягу, створення дитячих бантиків, обручів, намиста, дукачів та  ляльок.