Спеціальна школа в смт Мізоч
Рівненської обласної ради

Лови мить! Кожний День знань у школі неповторний і єдиний!

NoneNoneNoneNone

2 вересня Перший дзвоник привіз із собою у Мізоцьку спеціальну школу гостей, радість, сміх, обійми … і цікаву фотозону для учасників свята з елементів шкільного приладдя. За партою для першокласника побували всі – від старого й до малого. Кожен відчув себе учнем поруч із гігантськими олівцями, кожен мав змогу згадати чудові роки навчання у школі.   

Святкове дійство – лаконічне і тепле. Всі молимося Богу за загиблих у хвилину мовчання, усі співаємо Гімн України, а потім підтанцьовуємо в такт дитячої пісеньки! Жартівливо посміюємося з крихітних малюків, які вперше в житті сором’язливо розказують на сцені вірш.

Сміються учні, які скучили за вихователями і вчителями, чіпляються за мамині спідниці першокласники, мабуть, відчуваючи, що навчання – то місток між дитинством і дорослим життям. Сльози радості бринять у очах педагога, якому старші діти дарують квіти вдячності: за батьківську ніжність, за теплу участь у їхньому житті, за можливість мати друга в його особі.     

-        Ось уже й довгожданий Перший дзвінок, і багато моментів на сьогодні стається із нами вперше. Хтось вперше став першокласником, вперше став випускником, вперше вийшов на сцену, вперше приїхав на свято до Дня знань, вперше виголосив промову… - вітає зі святом заступник обласного управління освіти Ольга Ладюк. – Будемо сподіватися, що всі зміни в нашому житті дійсно зроблять його кращим.

Адже саме ця мить більше ніколи не повториться. Мить дитинства, школи, навчання, спілкування… Вона має бути найкращою!