Спеціальна школа в смт Мізоч
Рівненської обласної ради

З Днем Соборності!

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

Цьогоріч у закладі це символічне свято відзначили незвичайно багато школярів. 

Ми - згуртовані, Україна - соборна!
Чудовим чином класні керівники 8-9 класів обіграли поняття дружби і єдності між людьми та соборності України в динамічному уроці-квесті до Дня Соборності України.
Отримавши браслети й серця з національною символікою, діти поринули у прекрасно зорганізований світ української автентики. Адже саме рідна культура об'єднує людей в одне ціле і дозволяє вважати себе братами.

Пронизливий вітер не став на перешкоді справжнісінькому живому ланцюгові єдності до Дня Соборності України, який імітували учні 2-их і 4-их класів!
На виховній годині в ігровій формі класні педагоги ознайомили дітей із сутністю свята.
Фінальною частиною заходу стала об'ємна аплікація четвертокласників "Україна - єдина!"

В інтелектуальну гру-квест «УКРАЇНА – ЄДИНА КРАЇНА» до Дня Соборності України грали учні 5-А класу!
Класна керівниця Наталія Федоркович ознайомила їх із основними державотворчими подіями становлення незалежної України.

П’ятикласники розшифровували анаграми, складали асоціативний кущ до слова Україна, вірш-сенкан до слова «УКРАЇНА», розшифровували слово «соборність», грали в дешифратор та дізналися, в якому місті відбулося підписання Акту Злуки.

На станції «Шифрувальна» учасникам квесту потрібно було переставити літери місцями, щоб дізнатися, що саме ми відзначаємо у День Соборності України.

На зупинці «Зайві літери» діти дізналися про живий ланцюг, яким запам'яталося перше святкування Дня Соборності України в історії сучасної України.

А на кінцевій зупинці «УКРАЇНА ЄДИНА» п’ятикласники склали пазл-карту України і висловили свої побажання рідній країні.
Дітям було весело і цікаво!

День Соборності України відзначали і в 5-Б класі.
Класна керівниця Вікторія Бекеша провела квест-гру "Соборна наша Україна", де учні виконували завдання за локаціями, відповідали на питання про знання державних символів, розгадували ребуси, одягали козака, визначали українські страви за загадками, а також разом змайстрували газету "Україна - єдина".

А виховательки класу Ірина Павлюк та Аня Балащак - розважальну програму "Що ми знаємо про Україну", де діти складали "Павутину до слова "Україна", пограли у вікторину "Історична мандрівка", уявили себе дизайнерами української вишиванки, виготовили патріотичні браслети та утворили "ланцюжок" єдності за Україну.